Patrik Kincl / Damian stasiak 🆚 andreii liezhniev.

Patrik Kincl / Damian stasiak 🆚 andreii liezhniev.. Patrik kincl na ksw 61 porazil tomasze romanowskiho ve druhém kole technickým knokautem. Chtěl bych, aby se mi podařilo ho ukončit, ale myslím si, že v prvním kole, jako posledně, to nedopadne, budu si ho potřebovat načíst. Podívejte se na jeho pozápasová slova. Jul 11, 2021 · patrik kincl official sherdog mixed martial arts stats, photos, videos, breaking news, and more for the welterweight fighter from czech republic. Pak se mu podařilo tomasze romanowskiho zlomit a vyhrát už pátý zápas v řadě.

Jakub kamieniarz 🆚 adam niedźwiedź. Patrik kincl se ve druhém zápase v organizaci ksw zdržel v kleci do druhého kola. Jun 05, 2021 · ksw 61 highlight video: „je to klasická tvrdá polská škola. V čase 3:36 bylo rozhodnuto.

Tomasz Drwal kontra Patrik Kincl na gali KSW 57 - FIGHT24 ...
Tomasz Drwal kontra Patrik Kincl na gali KSW 57 - FIGHT24 ... from www.fight24.pl
Roman szymański 🆚 donovan desmae. Jde hodně dopředu, má rád přestřelky, spoléhá na. Jun 06, 2021 · patrik kincl z ksw 61 přivezl další cenné vítězství, ale po první pětiminutovce i on sám věděl, že se dění v kleci nevyvíjí v jeho prospěch. Galavečer ksw 61 začíná ve 20:00 a zápas patrika kincla by měl přijít na řadu přibližně ve 22:30. Po povedeném převedení souboje na zem dominoval. Karolina owczarz 🆚 monika kučinič. Jun 05, 2021 · český bojovník patrik kincl se dnes v sobotu 5. Jun 05, 2021 · technický knokaut a další výhra!

Chtěl bych, aby se mi podařilo ho ukončit, ale myslím si, že v prvním kole, jako posledně, to nedopadne, budu si ho potřebovat načíst.

„je to klasická tvrdá polská škola. Jun 06, 2021 · patrik kincl znokautował tomasza romanowskiego (galeria) waldemar ossowski 06 czerwca 2021, 07:31 tomasz romanowski nie sprawił niespodzianki podczas ksw 61 w ergo arenie. Klikněte zde a sledujte živě stream ksw 61. Bylo pouze otázkou času, kdy tomasz romanowski podlehne nástupu svého soupeře. Przemysław mysiala 🆚 ivan erslan. Přímý přenos fightu kincl vs. Jakub kamieniarz 🆚 adam niedźwiedź. „v prvním kole úplně nešla karta. Patrik kincl pounds out hapless tomasz romanowski. Přesně v takovém duchu se odehraje akce ksw 61. Po povedeném převedení souboje na zem dominoval. Jun 04, 2021 · šest a půl tisíce fanoušků na místě a turnaj napěchovaný oblíbenými hvězdami. Jednou z hlavních hvězd galavečera obří polské organizace bude i český bojovník patrik kincl.

Jun 04, 2021 · šest a půl tisíce fanoušků na místě a turnaj napěchovaný oblíbenými hvězdami. Jakub kamieniarz 🆚 adam niedźwiedź. Patrik kincl na ksw 61 porazil tomasze romanowskiho ve druhém kole technickým knokautem. Jul 11, 2021 · patrik kincl official sherdog mixed martial arts stats, photos, videos, breaking news, and more for the welterweight fighter from czech republic. V čase 3:36 bylo rozhodnuto.

Patrik Kincl na turnaji KSW 50 bohužel nenastoupí | MMA ...
Patrik Kincl na turnaji KSW 50 bohužel nenastoupí | MMA ... from i0.wp.com
Patrik kincl pounds out hapless tomasz romanowski. Jun 06, 2021 · patrik kincl z ksw 61 přivezl další cenné vítězství, ale po první pětiminutovce i on sám věděl, že se dění v kleci nevyvíjí v jeho prospěch. Klikněte zde a sledujte živě stream ksw 61. Damian stasiak 🆚 andreii liezhniev. Podívejte se na jeho pozápasová slova. V čase 3:36 bylo rozhodnuto. Jakub kamieniarz 🆚 adam niedźwiedź. „v prvním kole úplně nešla karta.

„v prvním kole úplně nešla karta.

Karolina owczarz 🆚 monika kučinič. Čevna večer utká s tomaszem romanowskim na turnaji ksw 61 v polsku. Jun 06, 2021 · patrik kincl znokautował tomasza romanowskiego (galeria) waldemar ossowski 06 czerwca 2021, 07:31 tomasz romanowski nie sprawił niespodzianki podczas ksw 61 w ergo arenie. Damian stasiak 🆚 andreii liezhniev. Klikněte zde a sledujte živě stream ksw 61. Chtěl bych, aby se mi podařilo ho ukončit, ale myslím si, že v prvním kole, jako posledně, to nedopadne, budu si ho potřebovat načíst. V přestávce jsem ale dostal od trenérů do rukávu pár. Jeho soupeřem bude tamní bijec tomasz romanowski. Jun 05, 2021 · technický knokaut a další výhra! Přesně v takovém duchu se odehraje akce ksw 61. Jakub kamieniarz 🆚 adam niedźwiedź. Jun 04, 2021 · šest a půl tisíce fanoušků na místě a turnaj napěchovaný oblíbenými hvězdami. Patrik kincl se ve druhém zápase v organizaci ksw zdržel v kleci do druhého kola.

Patrik kincl pounds out hapless tomasz romanowski. Přesně v takovém duchu se odehraje akce ksw 61. Patrik kincl se ve druhém zápase v organizaci ksw zdržel v kleci do druhého kola. Jun 06, 2021 · patrik kincl znokautował tomasza romanowskiego (galeria) waldemar ossowski 06 czerwca 2021, 07:31 tomasz romanowski nie sprawił niespodzianki podczas ksw 61 w ergo arenie. Chtěl bych, aby se mi podařilo ho ukončit, ale myslím si, že v prvním kole, jako posledně, to nedopadne, budu si ho potřebovat načíst.

GALERIE: Hvězdy české MMA se chystají do Pardubic ...
GALERIE: Hvězdy české MMA se chystají do Pardubic ... from img.blesk.cz
Damian stasiak 🆚 andreii liezhniev. Patrik kincl na ksw 61 porazil tomasze romanowskiho ve druhém kole technickým knokautem. V přestávce jsem ale dostal od trenérů do rukávu pár. Chtěl bych, aby se mi podařilo ho ukončit, ale myslím si, že v prvním kole, jako posledně, to nedopadne, budu si ho potřebovat načíst. V čase 3:36 bylo rozhodnuto. „v prvním kole úplně nešla karta. „je to klasická tvrdá polská škola. Jeho soupeřem bude tamní bijec tomasz romanowski.

Patrik kincl pounds out hapless tomasz romanowski.

Přímý přenos fightu kincl vs. Pak se mu podařilo tomasze romanowskiho zlomit a vyhrát už pátý zápas v řadě. Damian stasiak 🆚 andreii liezhniev. Patrik kincl na ksw 61 porazil tomasze romanowskiho ve druhém kole technickým knokautem. Jun 06, 2021 · patrik kincl znokautował tomasza romanowskiego (galeria) waldemar ossowski 06 czerwca 2021, 07:31 tomasz romanowski nie sprawił niespodzianki podczas ksw 61 w ergo arenie. „je to klasická tvrdá polská škola. Karolina owczarz 🆚 monika kučinič. Po povedeném převedení souboje na zem dominoval. Patrik kincl se ve druhém zápase v organizaci ksw zdržel v kleci do druhého kola. Tomasz romanowski 🆚 patrik kincl. V přestávce jsem ale dostal od trenérů do rukávu pár. Klikněte zde a sledujte živě stream ksw 61. Jun 06, 2021 · patrik kincl z ksw 61 přivezl další cenné vítězství, ale po první pětiminutovce i on sám věděl, že se dění v kleci nevyvíjí v jeho prospěch.

Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama